Overslaan en naar de inhoud gaan
Keukenonderdelen

Zoekt u Keukenonderdelen in Veenendaal?

Keukeneilanden

Wilt u uw oude keuken uitbreiden of denkt u dat uw nieuwe keuken te klein is. Dan is een extra keukeneiland de oplossing voor u. Samen met u ontwerpen wij een keukeneiland dat aan uw wensen voldoet. Wilt u meer weten over de mogelijkheden en voordelen van een keukeneiland. Lees dan verder.

Keukenblad

Keukenblad beton

Een keukenblad moet praktisch en mooi zijn, voor een robuuste keuken zijn keukenbladen met een betonnen uiterlijk ideaal. Wilt u meer weten over de opties van deze keukenbladen. Lees meer door op de knop te drukken.

Keukenblad betonlook

Keukenblad terrazzo

Zoekt u een werkblad met een beetje kleur voor een moderne keuken. Dan zijn keukenbladen met een terrazzo look ideaal. Met de grote hoeveelheid kleuren die in dit keukenblad zijn verwerkt trekt het de aandacht van iedereen die uw nieuwe keuken bezoekt. Naast hun prachtige kleur zijn Terrazzo keukenbladen heel stevig en gaan lang mee. Wilt u meer weten klik op de knop hiernaast.

Keukenblad terrazzo

Keukenblad graniet

Heeft u wel eens ongelukjes gehad met hete pannen op uw keukenblad? Dan is een keukenblad van graniet ideaal voor u. Het is zeer hittebestendig en heeft een mooi robuust uiterlijk. Wilt u meer weten over dit praktische keukenblad klik op de knop hiernaast.

Keukenblad graniet

Keramisch keukenblad

Zoekt u naar een keukenblad met een stoere en natuurlijke uitstraling. Dan is het keramische keukenblad voor u. Het is hittebestendig en heeft een veel minder grote kans op vlekken. Spreekt dit u aan, maar wilt u meer informatie? Lees hier verder.

Keramisch keukenblad

Houten keukenblad

Gaat u mee met de trend van natuurlijke keukens dan is een houten keukenblad ideaal voor u. Het is hittebestendig, kan tegen vlekken en heeft veel verschillende vormen en stijlen. Wilt u meer weten klik dan op de knop hieronder.

Houten keukenblad

Composiet aanrechtblad

Zoekt u een aanrechtblad dat goed tegen het spetterende water kan. Dan is een composiet aanrechtblad iets voor u. Dit en meer bieden wij u aan in onze showroom. Lees hier meer over dit prachtige aanrechtblad.

composiet aanrechtblad

Pelgrim kookplaat.

Zoekt u een uitermate goede kookplaat met ingebouwde afzuigkap. Kijk dan niet verder dan de pelgrim kookplaat. Wilt u meer weten over de kookplaten van Pelgrim klik dan op de knop.

Pelgrim kookplaat