Overslaan en naar de inhoud gaan

Hardeman Keukens
0318 - 513 703
Plesmanstraat 54
3905 KZ Veenendaal

Keukenonderdelen

Keukenonderdelen in Veenendaal

Keukeneilanden

Wilt u uw oude keuken uitbreiden of denkt u dat uw nieuwe keuken te klein is? Dan is een extra keukeneiland de oplossing voor u. Samen met u ontwerpen wij een keukeneiland dat aan uw wensen voldoet. Wilt u meer weten over de mogelijkheden en voordelen van een keukeneiland?

Keukenblad

Keukenblad beton

Een keukenblad moet praktisch en mooi zijn. Keukenbladen met een betonnen uiterlijk passen goed bij robuuste keukens. Wilt u meer weten over de opties van deze keukenbladen?

Keukenblad betonlook

Keukenblad terrazzo

Zoekt u een werkblad met een beetje kleur voor een moderne keuken? Dan zijn keukenbladen met een terrazzo look ideaal. Met de grote hoeveelheid kleuren die in dit keukenblad zijn verwerkt trekt het de aandacht van iedereen die uw nieuwe keuken bekijkt. Naast de prachtige kleur zijn Terrazzo keukenbladen stevig en ze gaan lang mee. Wilt u meer weten?

Keukenblad terrazzo

Keukenblad graniet

Heeft u wel eens ongelukjes gehad met hete pannen op uw keukenblad? Dan is een keukenblad van graniet de oplossing voor u. Het materiaal is zeer hittebestendig en heeft een mooi modern uiterlijk. Wilt u meer weten over dit keukenblad?

Keukenblad graniet

Keramisch keukenblad

Bent u op zoek naar een keukenblad met een stoere en natuurlijke uitstraling? Dan is het keramische keukenblad voor u. Keramische keukenbladen zijn hittebestendig en hebben een veel minder grote kans op vlekken. Spreekt dit u aan en wilt u meer informatie?

Keramisch keukenblad

Houten keukenblad

Gaat u mee met de trend van natuurlijke keukens? Dan is een houten keukenblad een geschikte oplossing. Doordat het keukenblad van hout is gemaakt, is het niet alleen hittebestendig, maar zijn er ook veel verschillende vormen en stijlen mogelijk. Wilt u meer weten?

Houten keukenblad

Composiet aanrechtblad

Zoekt u een aanrechtblad dat goed tegen opspattend water kan? Dan is een composiet aanrechtblad iets voor u. In onze showroom vindt u verschillende kleuren van dit mooie blad. Meer informatie?

composiet aanrechtblad