Overslaan en naar de inhoud gaan

Hardeman Keukens
0318 - 513 703
Plesmanstraat 54
3905 KZ Veenendaal

Houten keukenblad

Een houten keukenblad

Een massief houten keukenblad geeft de keuken een warme en unieke uitstraling. Keukenbladen van hout zijn een prachtige toevoeging aan uw interieur. Zo blaast een keuken van steigerhout een nieuw leven in de ruimte door de warme uitstraling. Het hout werkt uitstekend als keukenblad. Een houten werkblad is immers een natuurproduct dat door de blootstelling aan luchtvochtigheid gaat werken. Met een tikje olie en een zachte hand zal een houten werkblad jarenlang een fraai en natuurlijk middelpunt van uw keuken zijn. 

Bezoek onze showroom

Houten keukenblad
Houten keukenblad

De voordelen van een houten keukenblad

Een houten keukenblad heeft een zachte en warme uitstraling. Elk keukenblad heeft een unieke kleur en een bijzondere textuur, op deze manier is geen enkel houten keukenblad identiek. Sommige houtsoorten zijn makkelijk bewerkbaar door bijvoorbeeld laks en beits. Hierdoor worden uw wensen sneller mogelijk. 

Onderhoud houten keukenblad

Een houten keukenblad vraagt om meer aandacht dan andere aanrechtbladen. Door een paar keer per jaar wat olie op het hout aan te brengen, zal het keukenblad in goede staat blijven. Het advies is om een lijnolie, die diep in de houtstructuur trekt en het werkblad beschermt, te kiezen. Kiest u voor een houten keukenblad? Dan is er een grote keuzemogelijkheid aan verschillende soorten hout. Van licht tot donker. Een houtsoort dat veel wordt toegepast is het eikenhout. Uiteraard heeft u zelf de keuze welke finish u hieraan wilt geven.

Unieke uitstraling met houten keukenblad

Als er een materiaal is dat sfeer ademt, is het hout. Het geeft een unieke uitstraling doordat het een levendig materiaal is. Verder is het makkelijk te combineren, omdat het past bij een moderne en landelijke uitstraling. Ten slotte is het makkelijk te bewerken en is hout altijd ‘in’. En uiteraard regelen wij alles: van inmeten tot het monteren van uw droomkeuken.

Benieuwd naar de mogelijkheden die er zijn op het gebied van houten keukenbladen? In onze showroom laten we u graag zien waaruit u kunt kiezen en waar u op moet letten. Zo vindt u altijd een keukenblad dat het beste bij uw wensen en uw keuken past.

Bezoek onze showroom