Overslaan en naar de inhoud gaan

Hardeman Keukens
0318 - 513 703
Plesmanstraat 54
3905 KZ Veenendaal

Composiet aanrechtblad

Composiet aanrechtblad

Een composiet aanrechtblad heeft een luxe uitstraling. Het aanrechtblad van composiet brengt veel voordelen met zich mee. Het materiaal ziet er niet alleen stijlvol uit, maar is ook erg duurzaam en hygiënisch om te gebruiken in de keuken. Een composiet aanrechtblad is mooi te combineren met een met hout. Uw keuken krijgt dan een landelijke en natuurlijke uitstraling. Uiteraard is composiet ook geschikt voor een moderne keuken. Hierdoor krijgt de keuken een strakke uitstraling, dat makkelijk te onderhouden is in onderhoud.

Bezoek onze showroom

Composiet aanrechtblad
Composiet aanrechtblad

Wat zijn de voordelen van een composiet aanrechtblad?

Een composiet aanrechtblad is erg duurzaam, omdat het materiaal samengesteld is van materiaal dat erg hard is. Doordat het materiaal zo sterk is, blijft het langer mooi. Ondanks dat de prijs van een composiet wat hoger is dan een kunststof aanrechtblad, is het de investering meer dan waard. Bovendien is het composiet niet poreus. Het laat amper water of andere vloeistoffen door. Doordat er door het materiaal geen vuil kan doordringen, is het een hygiënisch keukenblad. Daarbij is composiet is redelijk hittebestendig. Toch raden wij altijd aan om een onderzetter te gebruiken bij hete producten. Op deze manier kan het keukenblad niet barsten of scheuren.

De kosten van een composiet keukenblad

De prijs van een composiet keukenblad is afhankelijk van veel verschillende factoren. Zo hangt de prijs bijvoorbeeld af van de dikte, het formaat en de afwerking van het keukenblad. Verder kan het blad geleverd worden in verschillende kleuren en randafwerkingen. Onze adviseurs krijgen graag met u mee naar de mogelijkheden binnen uw budget.

Onderhoud van een composiet keukenblad

Een composiet is erg makkelijk in onderhoud. Het schoonmaken is eenvoudig, omdat er geen vuil in het materiaal terecht kan komen. Om het keukenblad goed schoon te maken, raden wij aan om een vochtig doekje te gebruiken. Verder geven we het advies om geen agressieve schoonmaakmiddelen te gebruiken tijdens het schoonmaken van het keukenblad. Laat nooit vocht op het keukenblad liggen. Wilt u dit graag voorkomen? Kies er dan voor om het keukenblad van tevoren te impregneren.  

Wilt u nog meer weten over het composiet keukenblad of bent u benieuwd naar de verschillende aanrechtbladen van composiet bij Hardeman Keukens?

Bezoek onze showroom