Overslaan en naar de inhoud gaan

Hardeman Keukens
0318 - 513 703
Plesmanstraat 54
3905 KZ Veenendaal

Keukens

Wilt u een complete keuken inclusief apparatuur kopen?

Ontdek uw droomkeuken bij Hardeman Keukens – van moderne, strakke designs tot sfeervolle, landelijke stijlen. Ons uitgebreide assortiment biedt complete keukenoplossingen, inclusief hoogwaardige keukenapparatuur. Of u nu op zoek bent naar een eigentijdse keuken met de nieuwste technologieën of een klassieke uitstraling wenst, bij Hardeman Keukens in Veenendaal vindt u de perfecte match voor uw woning.

Wij ontwerpen voor u de ideale opstelling, zodat u het optimale uit de ruimte van uw woning haalt. Als deze keuzes allemaal gemaakt zijn kunt u tevreden naar huis met het ontwerp van uw droomkeuken. De prijs hiervan hangt natuurlijk af van uw wensen en budget. 

De voordelen van onze complete keukens

De belangrijkste voordelen van het aanschaffen van een keuken van Hardeman Keukens Veenendaal zijn:

  • Wij ontzorgen u van A tot Z, van ontwerp tot montage;
  • Vakkundige installatie en montage door onze monteurs;
  • U heeft één aanspreekpunt;
  • Hardeman Keukens is uw vakman sinds 1971.
Houten L-keuken met zwart werkblad

Keukens in verschillende stijlen en merken.

Keukens komen in alle vormen en maten. Zo ook onze keukens die zijn voorzien van luxe keukenapparatuur. Onze adviseurs helpen u met het samenstellen van uw nieuwe keuken.

Wilt u een nieuwe keuken inclusief apparatuur kopen? Hardeman Keukens Veenendaal heeft diverse luxe keukens van hoogwaardige materialen. Denk aan een strak greeploos design gecombineerd met een dun elegant werkblad. Of een stoer massief werkblad in houtbewerking of betonlook. Combineer diverse stijlen door de grote keuze in werkbladen van diverse merken.

Witte L-keuken met grijs werkblad

Goed voorbereid uw nieuwe keuken kopen

Bent u van plan een nieuwe keuken te kopen? Dan is het verstandig om eerst zo goed mogelijk door te meten hoe groot uw ruimte is. Daarnaast is het verstandig om in kaart te brengen waar de leidingen zitten. Ook kunt u alvast nadenken over de gewenste opstelling van de keuken en de stijl van de keuken. Wilt u bijvoorbeeld een rechte keuken, een keuken met massief hout of een designkeuken? Met al die informatie gaan onze keukenadviseurs aan de slag met een ontwerp. Vindt u het nog lastig om te bepalen wat uw wensen zijn? Kom dan naar onze showroom om inspiratie op te doen.

Houten kastdeur met zwart metalen handvat

Renovatie van uw keuken.

Bij Hardeman Keukens kunt u niet alleen terecht voor een compleet nieuwe keuken, maar ook voor renovatie van uw oude keuken. Tijdens de keukenrenovatie vervangen wij uw oude keukenonderdelen. Zo geven wij uw keuken een compleet nieuwe uitstraling.

luxe keuken kopen

Waar bestaat een complete keuken uit?

Wanneer u kiest om bij Hardeman Keukens een complete keuken aan te schaffen, gaat u samen met onze adviseur zelf een keuken samenstellen. Het samenstellen van een keuken kan tot in de kleinste details, zodat de keuken aan al uw wensen voldoet. U kunt keuzes maken over zaken zoals de kleuren en de stijl van de keuken, maar ook over de verschillende onderdelen zoals de kraan en de handgrepen van de lades. Daarnaast kunt u ook keuzes maken over de keukenapparatuur die u in uw droomkeuken wenst te hebben. Wij maken samen met u een ontwerp waarin al uw wensen en voorkeuren verwerkt worden.

Zwart keuken met roze muur

Geweldige nazorg

De hulp die wij u bieden eindigt niet bij het ontwerpen en creëren van uw droomkeuken. Onze monteurs installeren uw nieuwe keuken. Zo heeft u daar geen omkijken naar.