Hardeman Keukens Veenendaal: voor elke stijl een passende keuken

Keukens
Luxe keukens in verschillende stijlen en merken.

Hardeman Keukens Veenendaal heeft diverse luxe keukens. Denk aan een strak greeploos design gecombineerd met een dun elegant werkblad of een stoer massief werkblad in houtbewerking of betonlook. Combineer stijlen door de grote keuze in werkbladen van diverse merken.

 

Klassieke stijl passend bij een jaren ‘30 woning.

Bij Hardeman Keukens vindt u klassieke keukens met moderne technieken en mooie vrijstaande fornuizen. Onze werkbladen van Toplaminaat of TopCore zijn verkrijgbaar in mooie houtstructuren en kleuren en geven de keuken de klassieke stijl passend bij uw woning. 

 

Moderne en strakke keukens naadloos geïntegreerd in uw woning.

Bij ons vind u greeploze en eigentijdse keukens in hoogglans lak. De hoogglans lak keuken is in alle beschikbare RAL-kleuren mogelijk en te combineren met verschillende stijlen werkbladen. Combineer de keuken met een dun elegant werkblad van composiet, keramiek of glas voor een moderne en strakke uitstraling.

Renovatie van uw keuken.

Bij Hardeman Keukens kunt u niet alleen terecht voor een compleet nieuwe keuken, maar ook voor renovatie van uw oude keuken. Tijdens de keukenrenovatie vervangen wij uw oude keukenonderdelen en geven wij uw keuken betaalbaar en snel een compleet nieuwe uitstraling.