Overslaan en naar de inhoud gaan

Hardeman Keukens
0318 - 513 703
Plesmanstraat 54
3905 KZ Veenendaal

Keukeneiland los

Los keukeneiland

Een keukeneiland los is de ideale keukenopstelling voor echte kookliefhebbers. Met een keukeneiland creëert u meer dan alleen een keuken. Naast dat u uitgebreid de lekkerste recepten kunt bereiden in de keuken, is het ook een geschikte plek waar u heerlijk kunt ontbijten, met familie kunt dineren of borrelen. 

Bezoek onze showroom

Keukeneiland los
Keukeneiland zwart keuken

Een keukeneiland vereist ruimte

Wilt u graag een keukeneiland aanschaffen? Dan is het van belang om op de volgende aspecten te letten. Een kookeiland is niet voor iedere woning geschikt. Het is belangrijk om voldoende ruimte in uw woning te hebben voor een keukeneiland los. Er moet voldoende ruimte aanwezig zijn om nog genoeg bewegingsruimte te hebben om het kookeiland heen. Een kookeiland brengt veel pluspunten met zich mee.

Wat zijn de voordelen van een keukeneiland?

  • Een keukeneiland geeft veel werkruimte
  • Het creëert extra bergruimte met extra keukenkasten
  • Het maakt de keuken extra sfeervol
  • De keuken biedt de mogelijkheid om een tweede leefruimte te creëren
  • Meer ruimte om met meerdere mensen te koken
  • Het is een gezellige ontmoetingsplek

Kosten van een keukeneiland los

De kosten van een keuken met kookeiland verschilt per materiaal en de wensen en behoeften van wat u graag in de keuken wilt. De voorbereidingskosten zijn uiteindelijk de factor wat een keuken met kookeiland duurder maakt dan een reguliere keukenopstelling. Een keukeneiland los kopen biedt een luxe leefkeuken. Een plek om met een glimlach te koken.

Bar of bergruimte?

Een keukeneiland in de keuken betekent ook meer mogelijkheden voor opbergruimte. Door de extra lades en kastjes in uw keukeneiland te plaatsen creëert u direct extra opbergruimte. Heeft u geen extra opbergruimte nodig? Dan kunt u ook voor kiezen baruiterlijk, compleet met bar krukken en beenruimte onder het keukeneiland. Een perfecte plek om gezellig wat met elkaar te eten of drinken.

Trend-alert: de geïntegreerde keukentafel

Een populaire trend binnen het kookeiland is de geïntegreerde keukentafel. U kunt bij het kookeiland gemakkelijk een tafel plaatsen, waar u kunt ontbijten, lunchen en dineren. Het is hiervoor wel van belang om de juiste afmetingen van het kookeiland te weten. Bij Hardeman Keukens kijken we graag met allerlei u mee met de opties voor een kookeiland met een grote of kleine ruimte. En wie weet kunnen wij bij u binnenkort een keukeneiland plaatsen!

Bent u benieuwd naar onze keukens en de verschillende opties waaruit u kunt kiezen? Maak een afspraak voor een persoonlijk advies of kom vrijblijvend langs in onze showroom.

Bezoek onze showroom