Hardeman Keukens levert standaard de hoogste kwaliteit

Over ons

Vakmanschap door jarenlange ervaring 

Vakmanschap met oog voor detail en trends. Hardeman B.V. is een familiebedrijf met jarenlange ervaring in het realiseren van keukenprojecten. Van oorsprong is Hardeman B.V. begonnen als installatiebedrijf ten behoeve van woningbouw en renovatieprojecten. Als lid van ‘Sanidrome’ hebben wij een brede kennis en ervaring in het coördineren van sanitair projecten en installaties.

Met deze achtergrond en kennis van installaties en techniek zijn wij een ervaren partner, aangesloten bij MHK Groep. MHK Groep is een leidende Europese bedrijvengroep voor de erkende keukenvakhandel. Met meer dan 2.000 aangesloten speciaalzaken in Europa zijn wij een sterke partij in de keukenbranche en kunnen wij concurrerende prijzen bieden in combinatie met een hoge kwaliteit.

Hardeman Keukens Veenendaal: persoonlijk, betrokken en betrouwbaar 

Bij ons kunt u terecht met al uw wensen voor een complete nieuwe keuken of keukenrenovatie. Wij denken graag met u mee en voorzien u van een persoonlijk advies. De planning, installatie en techniek kunt u ook aan ons overlaten. Zo garanderen wij u als eindresultaat altijd een droomkeuken naar uw wens.

Werken bij een uitdagende keukenzaak Veenendaal? Bekijk de vacatures

 

Bezoek onze showroom en laat u inspireren.