Overslaan en naar de inhoud gaan

Hardeman Keukens
0318 - 513 703
Plesmanstraat 54
3905 KZ Veenendaal

Over ons

Hardeman Keukens: uw keukenspecialist in Veenendaal

Bij Hardeman Keukens begrijpen we dat elke keuken uniek is, maar niet elke keuken is een droomkeuken. Wat maakt het verschil? De expertise en het inzicht van een keukenspecialist. Met meer dan 50 jaar ervaring in het vak, zijn wij dé keukenspecialist in Veenendaal die u helpt bij het realiseren van uw droomkeuken.

Voorbeeld keuken van Hardeman Keukens
Eigenaar van Hardeman Keukens

Wij ontzorgen u van A tot Z

Kiest u voor Hardeman Keukens, dan kiest u niet alleen voor kwaliteit, zekerheid en garantie, maar ook voor een eerlijk kostenplaatje. Wij ontzorgen u volledig, waarbij alle disciplines vanuit ons vakmanschap professioneel worden ingevuld. Met één centraal aanspreekpunt behoudt u inzicht en wij de regie. Van advies, ontwerp, bestelling en levering, tot en met de installatie en oplevering van uw keuken. Wij laten niet aan het toeval over, zodat u straks zorgeloos kunt genieten van uw nieuwe keuken. Met Hardeman Keukens bent u dus niet alleen verzekerd van vakkundige installatie, maar ook jarenlang kookplezier.

Laat u inspireren

Uw keuken bouwen of verbouwen is vaak een weloverwogen beslissing. Als die eenmaal genomen is, breekt voor u de oriëntatiefase aan. Breng gerust een geheel vrijblijvend bezoek aan onze showroom voor nog meer keuken ideeën, een ontwerpprogramma en inspiratie en voorbeelden van door ons gerealiseerde keukens. Met ons ruime assortiment aan kwaliteitsmerken keukens en apparatuur, bieden wij u graag een helpende hand om samen te komen voor uw ideale keuken. 

50 jaar vakmanschap

Hardeman Keukens maakt onderdeel uit van het familiebedrijf Hardeman Installatie, dat al ruim 50 jaar bestaat. De tweede generatie Hardeman runt inmiddels het bedrijf. Door de jaren heen is on installatiebedrijf uitgegroeid tot een allround installatiebedrijf met keuken-én badkamer showroom. De perfecte combinatie van tomeloze inzet en vakmanschap geven ons een goede reputatie in de regio. Met deze kennis van installaties en techniek zijn wij een ervaren partner, aangesloten bij MHK Groep. MHK Groep is een leidende Europese bedrijvengroep voor de erkende keukenvakhandel. Als totaalinstallateur hebben wij ons gespecialiseerd in keukens, sanitair, centrale verwarming, gas-en waterinstallaties, riolering, zink-en dakwerken en zonne-energie. Wij leveren onze diensten zowel aan particulieren als bedrijven. 

Bij ons kunt u terecht met al uw wensen voor een complete nieuwe keuken of keukenrenovatie. Wij denken graag met u mee en voorzien u van een persoonlijk advies. De planning, installatie en techniek kunt u ook aan ons overlaten. Zo garanderen wij u als eindresultaat altijd een droomkeuken naar uw wens.

Bezoek onze showroom