Overslaan en naar de inhoud gaan

Hardeman Keukens
0318 - 513 703
Plesmanstraat 54
3905 KZ Veenendaal

Keukenblad betonlook

Betonlook keukenblad

Een kunststof keukenblad met een betonlook geeft een stoere uitstraling in de keuken. Het keukenblad oogt tegelijkertijd ook natuurlijk. U heeft de mogelijkheid om te kiezen uit verschillende kleuren en materialen. Een keukenblad met een betonlook geeft een industriële en robuuste uitstraling aan de keuken. 

Bezoek onze showroom

Kleurstalen werkblad
Keukenblad betonlook

Samenstelling keukenblad betonlook

Beton wordt gemaakt door zand, cement, water en pigment. De stoere uitstraling van het keukenblad betonlook is uiteindelijk het gevolg van de structuren en natuurlijke verkleuringen van beton. Vervolgens wordt de betonlaag bedekt met een laag coating. Een betonlook keukenblad is door de samenstelling stootvast, zeer glad en slijtvast. Dit is precies wat u nodig heeft in een keuken. Door de stevigheid van het werkblad zal de keuken lang meegaan en het blad is bovendien ook relatief goedkoop. 

De voordelen van beton

Beton is stevig. Dit is een perfect keukenblad voor het bereiden van uw favoriete kookgerechten. Het betonnen aanrechtblad is hittebestendig. Toch is het gebruiken van onderzetters wel aan te raden om eventuele krimping in het aanrechtblad te voorkomen. Een betonnen aanrechtblad kan perfect aansluiten bij de rest van het interieur. Wij raden aan om gebruik te maken van grijstinten, bruintinten of zwarte tinten. 

Kleuren en materialen combineren met beton

Een keukenblad van beton is met zoals hierboven genoemd makkelijk te combineren met verschillende materialen. Een zwarte keuken straalt met name luxe en authenticiteit uit en is daarnaast tijdloos. Deze kleur is makkelijk te combineren met een betonnen aanrechtblad. Dit element is stoer, gewaagd en maakt de keuken een stijlvol geheel. Ook kunt een een witte keuken combineren met een betonlook blad. De grijze kleur van beton staat voor warmte, terwijl een witte keuken juist voor een frisse sfeer zorgt. Wanneer u deze twee kleuren met elkaar samenvoegt krijgt u een prachtige kleurencombinatie in de keuken. Met beton kunt u dus alle kanten op. 

Wilt u graag meer informatie over een betonnen keukenblad of bent u benieuwd hoe dit eruit ziet? Kom dan langs bij ons in de showroom. Onze adviseurs geven u graag advies welke keuken en keukenbladen het beste bij uw wensen passen.

Bezoek onze showroom