Overslaan en naar de inhoud gaan
keuken trends en blogs

Keuken trends, stijlen en meer

Ontdek een schat aan inspiratie voor jouw droomkeuken! In deze verzameling van informatie over keukens nemen we u mee op een reis door de fascinerende wereld van keukentrends en ontwerpen. Van de nieuwe trends voor  2024 tot een terugblik op de revolutionaire ontwerpen van 2022, we bieden een overzicht van wat er in de mode is in de keukenwereld. Laat je inspireren door deze verzameling aan keuken ideeën en creëer de keuken van uw dromen!

De ultieme gids voor het kopen van een keuken in Veenendaal

Overweegt u een nieuwe keuken te kopen in Veenendaal? Duik in onze keuken gids en ontdek stap voor stap het traject waar u aan begint en hoe wij u daarbij helpen. Van het bepalen van uw stijl tot het genieten van uw nieuwe keuken, wij begeleiden u door het hele proces. Laat u inspireren en maak van uw keukendroom een realiteit!

Nieuwe keukenkleuren voor 2024

Kleuren spelen een cruciale rol in het ontwerp van uw keuken. Ze kunnen de sfeer en stijl van de ruimte bepalen. Ontdek welke kleuren in 2024 trendy zijn in de keukenwereld en hoe u deze kunt integreren in uw eigen keukenontwerp.

Keukentrends in 2024

Blijf op de hoogte van de nieuwste keukentrends. Van innovatieve keukenapparatuur tot nieuwe ontwerpelementen, we hebben de belangrijkste keukentrends van 2024 voor u op een rij gezet.

Greeploze keukens in 2024

De Keukentrends van 2023

Blik terug op de belangrijkste keukentrends van 2023. We bespreken zachte, harmonische kleurencombinaties, de comeback van dichte (boven)keukenkasten en de nieuwste hightech snufjes in de keuken.

De zwarte keuken.

Ontdek hoe een zwarte keuken uw ruimte een strakke, moderne en stijlvolle uitstraling kan geven. We bespreken ook de voordelen en mogelijke nadelen van een zwarte keuken.

Veel gebruikte keukenstijlen

Er zijn talloze keukenstijlen om uit te kiezen, elk met hun eigen unieke kenmerken en voordelen. Ontdek de meest populaire keukenstijlen en hoe u kunt bepalen welke stijl het beste bij uw huis en levensstijl past.

Keukentrends 2022

Ontdek de nieuwste keukentrends van 2022. Van olijfgroene keukens tot de nieuwste afzuigkap designs, stoomovens, marmeren details en slimme keukenapparatuur, we hebben alles voor u op een rij gezet.