Overslaan en naar de inhoud gaan
Keukenshowroom

Grootste keukenshowroom in Veenendaal

Op dit moment wordt er hard gewerkt aan het vernieuwen van onze keukenshowroom. Uiteraard bent u nog steeds van harte welkom om samen met ons de opties voor uw nieuwe keuken door te nemen. Maak een afspraak voor een vrijblijvend persoonlijk adviesgesprek.

Laat u inspireren in onze keukenshowroom

Als grootste keuken showroom van Veenendaal kunt u zich bij Hardeman Keukens Veenendaal deskundig laten adviseren en inspireren. Bij ons zijn de opties voor uw droomkeuken eindeloos, door ons zeer uitgebreide assortiment complete keukens. Daarnaast zijn er ook veel opties voor aanpassen door ons uitgebreide keuzeassortiment in verschillende fronten en kleuren. Zo vindt u bij Hardeman Keukens altijd een keuken die bij u past.

Showroom

Wat is een showroomkeuken?

Een showroomkeuken biedt u de mogelijkheid om een luxe keuken aan te schaffen voor een scherpe prijs. Wanneer u iets minder te besteden heeft, maar wel een nieuwe keuken wil dan is dit een prachtige oplossing. Daarnaast krijgt u alle keukenapparatuur die u ziet er ook bij wat u tijd en kosten bespaart.

De voordelen van een showroomkeuken

Het kopen van een showroomkeuken heeft een aantal voordelen:

  • Ze zijn zeer scherp geprijsd, vooral als u kiest voor een van onze producten in de uitverkoop. 
  • Na het aanschaffen van de showroomkeuken hoeft u niet verder te zoeken naar applicaties, want u krijgt dezelfde applicaties die u in de showroom gezien heeft
  • U hoeft geen derde partij in te huren om de keuken te installeren omdat wij dit voor u verzorgen. 
  • U krijgt luxere apparatuur dan wat u ergens anders zou krijgen voor dezelfde prijs. Is deze toch niet naar wens dan kan deze apparatuur vervangen worden door andere apparatuur die wij bij andere showroomkeukens leveren. 
mooie showroom

Waar moet u op letten bij de aanschaf van een showroomkeuken?

Bij de aanschaf van een showroom keuken moet er op een aantal dingen gelet worden. Voornamelijk is de grootte van de showroomkeuken en uw eigen keuken belangrijk. Uw nieuwe keuken moet natuurlijk wel passen. Een showroomkeuken is op maat gemaakt voor de showroom waar deze in staat. Meet daarom uw eigen keuken goed op, zodat u een keuken kunt kiezen die zal passen in uw huis.

Mooie showroomkeuken

Opstellingen showroomkeukens

De opstellingen van showroomkeukens kunnen komen in alle vormen en maten. Zo kunt u in onze showroom een veel diverse keukens vinden. Van keukens in een U vorm tot een L vorm. Keukens met een keukeneiland of geen keukeneiland. Grote keukens en kleine keukens. Alles is mogelijk.

Keuze uit verschillende keukenwerkbladen

Het keukenwerkblad heeft een grote invloed op de uitstraling van uw keuken. Wij bij Hardeman Keukens Veenendaal bieden u daarom veel opties, zodat uw keuken precies de uitstraling krijgt die u wenst.

De bewerkingen voor de keukenwerkbladen die wij bieden gaat van steen, glas, beton tot aan houtrepro’s van Toplaminaat of TopCore. Genoeg keuze om uw droomkeuken een realiteit te maken.

Wij werken met verschillende merken, ieder met eigen uitstraling

Een complete keuken inclusief apparatuur is wat u koopt als u een showroomkeuken van ons aanschaft. Alle showroomkeukens zijn voorzien van keukenapparatuur van de top 5 merken. Deze merken zijn ILWA, Pure, ATAG, Pelgrim en Bosch.

Is iets niet naar wens en zou u liever keukenapparatuur hebben van een ander merk. Bespreek dit met een van onze adviseurs, het veranderen van de keukenapparatuur is vaak mogelijk.

Kwalitatief advies

Een keuken in veel gevallen om persoonlijke smaak. Daarom is het belangrijk om uw wensen duidelijk te krijgen. Onze experts nemen de tijd om samen uw wensen zo duidelijk mogelijk te krijgen. Dit gaat het beste door samen door de showroom te lopen en uw smaak samen te ontdekken. Dus kom gerust langs om met onze experts te praten.

Showroom keuken uitverkoop

Regelmatig wordt ons assortiment vernieuwd, dus als ons huidige assortiment niet bij u past kijk gerust bij onze oudere keukens in de showroom keuken uitverkoop.

Wilt u onze keukens zelf zien. Neem dan contact met ons op en maak een afspraak. Dan kijken wij graag samen met u naar de mogelijkheden.