Overslaan en naar de inhoud gaan

Hardeman Keukens
0318 - 513 703
Plesmanstraat 54
3905 KZ Veenendaal

Keukenshowroom

Keukenshowroom in Veenendaal

U bent van hart welkom in onze keukenshowroom in Veenendaal. Hier kunt u niet alleen onze showroommodellen bekijken, maar ook de verschillende werkbladen, handgrepen, kleuren, materialen en apparatuur. Maak een afspraak voor een vrijblijvend persoonlijk adviesgesprek.

Bezoek onze showroom

Laat u inspireren in onze keukenshowroom

Bij Hardeman Keukens Veenendaal laat u zich deskundig adviseren en inspireren. U vindt bij ons een uitgebreid assortiment met vel verschillende opties voor de materialen, kleuren en apparatuur. Zo kunt u bij Hardeman Keukens altijd een keuken samenstellen die bij u past.

Kleurstalen voor keukendeuren

De voordelen van een nieuwe keuken

Het aanschaffen van een keuken heeft een aantal voordelen.

  • Zo kan een nieuwe keuken de waarde van uw huis verhogen. De plaatsing van een nieuwe keuken kost geld, maar dit moet u zien als een investering. Deze investering krijgt u vaak weer terug als u uw huis verkoopt.
  • Met een nieuwe keuken kunt u een indeling kiezen die efficiënt met de ruimte omgaat en gebruik maakt van moderne apparatuur. Dat maakt het kookplezier een stuk groter.
  • Een nieuwe keuken kan een stuk multifunctioneler worden gemaakt dan een oude keuken. Kiest u bijvoorbeeld voor een kookeiland, dan kan dit ook gebruikt worden als plek om te borrelen met vrienden, of een (tijdelijke) werkplaats. 
  • Een nieuwe keuken is helemaal afgestemd op uw wensen. Wellicht is uw huidige keuken nog in uw huis gezet door een vorige bewoner of past de keuken niet meer bij uw huidige smaak of wensen. Met een nieuwe keuken maakt u uw huis helemaal eigen.
Houten keuken

Waar moet u op letten bij de aanschaf van een keuken?

Bij het kiezen van uw ideale keuken zijn er enkele belangrijke overwegingen:

  • Grootte en Pasvorm: Zorg ervoor dat de keuken past in de beschikbare ruimte.
  • Apparatuur Wensen: Overweeg uw voorkeuren voor ovens, magnetrons, kookplaten, en meer.
  • Kleur en Materiaal: Kies afwerkingen die uw persoonlijke stijl benadrukken.
Handgrepen voor keukendeuren

Opstellingen keukens

De opstellingen van onze keukens komen in alle vormen en maten, van keukens in een U-vorm tot een L-vorm. Ook kunnen wij keukens met een keukeneiland voor u maken. Of u nu op zoek bent naar een grote of kleine keuken, alles is mogelijk. We denken graag met u mee welke opstelling het beste in uw woning past.

Matzwarte keuken met kookeiland

Keuze uit verschillende keukenwerkbladen

Het keukenwerkblad heeft een grote invloed op de uitstraling van uw keuken. Wij bij Hardeman Keukens Veenendaal bieden u daarom veel opties, zodat uw keuken precies de uitstraling krijgt die u wenst.

De bewerkingen voor de keukenwerkbladen die wij bieden gaat van steen, glas, beton tot aan houtrepro’s van Toplaminaat of TopCore. Genoeg keuze om uw droomkeuken een realiteit te maken.

Stalen van werkbladen

Wij werken met verschillende merken, ieder met eigen uitstraling

Een complete keuken inclusief apparatuur is wat u koopt als u een nieuwe keuken bij ons aanschaft. Al onze keukens zijn voorzien van keukenapparatuur van de beste merken van Nederlandse bodem. Deze merken zijn ATAG, Pelgrim en Bosch.

Is iets niet naar wens en zou u liever keukenapparatuur hebben van een ander merk? Bespreek dit met een van onze adviseurs, het veranderen van de keukenapparatuur is vaak mogelijk.

Ovens en koelkast in keuken

Kwalitatief advies

Een keuken in veel gevallen om persoonlijke smaak. Daarom is het belangrijk om uw wensen duidelijk te krijgen. Onze experts nemen de tijd om samen uw wensen zo duidelijk mogelijk te krijgen. Dit gaat het beste door samen door de showroom te lopen en uw smaak samen te ontdekken. Dus kom gerust langs om met onze experts te praten.