Overslaan en naar de inhoud gaan

Hardeman Keukens
0318 - 513 703
Plesmanstraat 54
3905 KZ Veenendaal

Pelgrim keukenapparatuur

Hardeman Pelgrim keukenapparatuur

Hoge kwaliteit sinds 1920.

De keuken is niet alleen een plek om te koken, maar ook een plek waar u samenkomt en thuis bent. Daarom is het des te belangrijker dat uw keuken voldoet aan al uw wensen. Pelgrim bestaat al sinds 1920 en levert sindsdien niet alleen keukenapparatuur van hele goede kwaliteit, maar ook nog eens mooie designs.

Pelgrim keukenapparatuur

De garantie van Pelgrim.

Pelgrim is een puur Nederlands merk. De keukenapparaten zijn vervaardigd van duurzame kwaliteitsmaterialen. Alle apparateren hebben bovendien een lange levensduur. Pelgrim biedt u standaard een volledige garantie van 2 jaar. Afhankelijk van hoeveel Pelgrim apparaten u in één keer aanschaft, kunt u daar nog een paar jaar garantie bij krijgen.

Pelgrim keukenapparatuur

Pelgrim oven.

De ovens van Pelgrim vormen samen de Mooi Samen-lijn en zijn geheel ontwikkeld in eigen huis. Deze lijn staat voor design, innovatieve techniek en duurzaamheid. De basisvoorwaarde is gemak. De garantie van Pelgrim: alle Pelgrim ovens, combi magnetrons en combi stoomovens blinken uit in schoonmaak-, onderhouds- en bedieningsgemak.

Pelgrim keukenapparatuur

Pelgrim kookplaat.

Koken op inductie gaat lekker snel. Het is daarnaast energiezuinig én veilig. De kookzones van een inductie kookplaat worden namelijk niet heet zolang er geen pan op staat. Met de inductiekookplaten van Pelgrim is koken een feest. Daarbij staat gebruiksvriendelijkheid altijd voorop. Dit is dan ook het uitgangspunt van elke Pelgrim kookplaat.

Pelgrim keukenapparatuur