Overslaan en naar de inhoud gaan

Hardeman Keukens
0318 - 513 703
Plesmanstraat 54
3905 KZ Veenendaal

Merken keukens

ATAG keukenapparatuur

Bij het aanschaffen van een nieuwe keuken wilt u weten welke keukenapparatuur merken er allemaal zijn. ATAG is één van de top 5 keukenapparatuur merken. Met hun 60 jarige ervaring produceren zij gebruiksvriendelijke producten met een luxe uitstraling. ATAG gaat verder dan de gemiddelde producent door huidige innovaties bewijsbaar beter uit te voeren met een zeer innoverende productiemethode.

atag keukenapparatuur
atag keukenapparatuur

ATAG keukenapparaten

Met ATAG keukenapparatuur haalt u apparatuur in huis die zich richt op design en innovatie. Sinds de oprichting in 1948 is ATAG de kookspecialist. Het bedrijf maakte destijds al meteen de beste fornuizen van Nederland. Zelfs van de vroegste bouwjaren ziet u soms nu nog exemplaren. ATAG heeft haar kwaliteit al die jaren hoog weten te houden en staat bekend om haar innovatieve producten. Met trots mogen wij daarom ook zeggen dat wij leverancier zijn van ATAG.

 

De keuken verandert

De afgelopen jaren is er het een en ander veranderd in Nederlandse keukens. Eerst kwam de introductie van de inbouwapparatuur waardoor keukens luxer werden en meer deel uit gingen maken van de leefomgeving. Ook het uiterlijk van de keuken is steeds meer een belangrijke rol gaan spelen. ATAG speelt hierop in met een collectie van elegante apparatuur met een duidelijke eigen stempel.

 

Ontwikkeling

ATAG keukenapparatuur is altijd zelf haar producten blijven ontwikkelen. De gaskookplaten en inductiekookplaten zijn in eigen huis ontwikkeld en geproduceerd. Ook de nieuwe ovenlijnen komen 100% uit eigen hand. Door zelf al haar producten te ontwikkelen en produceren is ATAG in staat altijd de kwaliteit te waarborgen.

 

ATAG assortiment

Bij Hardeman Keukens vindt u een ruim assortiment van ATAG keukenapparatuur. Zo vindt u bij ons gaskookplaten, inductiekookplaten, keramische kooplaten en puzzelo kookplaten. Ook kunt u kiezen voor een ATAG Fusion Volcano wokbrander waarmee u thuis de lekkerste gerechten kunt maken.

Benieuwd naar de verschillende mogelijkheden van ATAG keukenapparatuur? 

Kom langs in onze showroom