Atag keukenapparatuur

Merken keukens

Bij het aanschaffen van een nieuwe keuken wilt u weten welke keukenapparatuur merken er allemaal zijn. ATAG is 1 van de top 5 keukenapparatuur merken. Met hun 60 jarige ervaring produceren zij gebruiksvriendelijke producten met een luxe uitstraling. ATAG gaat verder dan de gemiddelde producent door huidige innovaties bewijsbaar beter uit te voeren met zeer innoverende productiemethode.

Keuken ATAG

Met ATAG keukenapparatuur haalt u apparatuur in huis die zich richt op design en innovatie. Sinds de oprichting in 1948 is ATAG de kookspecialist. Het bedrijf maakte destijds al meteen de beste fornuizen van Nederland, zelfs van de vroegste bouwjaren zie je soms nu nog exemplaren. ATAG heeft haar kwaliteit al die jaren hoog weten te houden en staat bekend om haar innovatieve producten. Met trots mogen wij daarom ook zeggen dat wij leverancier zijn van ATAG.

De keuken verandert

Afgelopen jaren is er het een en ander veranderd in Nederlandse keukens. Eerst kwam de introductie van de inbouwapparatuur en zo werden de keukens luxer en meer en meer deel van de leefomgeving. Ook het uiterlijk kreeg meer een rol. ATAG speelde hierop in door elegante apparatuur met een duidelijke eigen stempel.

ATAG keukenapparatuur ontwikkeling

ATAG keukenapparatuur is altijd zelf haar producten blijven ontwikkelen. De gaskookplaten en inductiekookplaten zijn in eigen huis ontwikkeld en geproduceerd. Ook de nieuwe ovenlijnen komen 100% uit eigen hand. Ze houden het liefst alles in eigen hand, zo kunnen ze altijd de kwaliteit waarborgen.

ATAG assortiment

ATAG heeft gaskookplaten, inductiekookplaten, keramische kooplaten en puzzelo’s in het assortiment. Of kies bijvoorbeeld een ATAG Fusion Volcano wokbrander, waarmee je thuis de lekkerste gerechten kunt maken. Benieuwd naar de mogelijkheden van het ATAG keukenapparatuur?

Kom langs in onze showroom!