Overslaan en naar de inhoud gaan

Hardeman Keukens
0318 - 513 703
Plesmanstraat 54
3905 KZ Veenendaal

Keukenrenovatie Veenendaal

Keukenrenovatie Veenendaal - Uw keuken zo goed als nieuw!

Keukenrenovatie Veenendaal

Wilt u uw keuken laten opknappen, aanpassen of moderniseren? Dan denkt u waarschijnlijk al snel aan het kopen van een geheel nieuwe keuken. Maar waarschijnlijk denkt u niet aan uw keuken laten renoveren. Wilt u echter geld en/of tijd besparen? Dan kan keukenrenovatie een goede oplossing zijn. Met kleine oplossingen zoals nieuwe deurtjes kunt u voor een klein budget uw keukenruimte namelijk al enorm veranderen.

Ladekast keukenrenovatie

Keukenrenovatie door Hardeman Keukens

Laat uw oude keuken renoveren door Hardeman Keukens. Wij geven uw huidige keuken een compleet nieuwe look door uw gehele keuken op te knappen. Wij gebruiken simpele oplossingen die veel sneller en goedkoper zijn dan een geheel nieuwe keuken. Denk bijvoorbeeld aan het vervangen van de fronten of het plaatsen van nieuwe apparatuur. Maar u kunt ook denken aan nieuwe keukendeurtjes of een nieuw werkblad. Zo ziet uw keuken er weer als nieuw uit!

Handgrepen voor keukendeuren

Professioneel advies.

Wilt u uw keuken renoveren? Dan is het verstandig om eerst advies in te winnen van een ervaren keukenspecialist. Bij Hardeman Keukens denken wij graag met u mee over de mogelijkheden op het gebied van keuken renovatie. Wij luisteren goed naar uw persoonlijke wensen en verwachtingen. Zo geven wij u altijd een deskundig en persoonlijk advies op maat. 

Stalen voor keukendeuren

Ga voor vakmanschap.

Met onze kennis van trends en creativiteit ontwerpen wij voor u een nieuwe keuken met oog voor detail. Ook de installatie en techniek kunt u aan ons overlaten. Tijdens de keukenrenovatie vervangen wij namelijk de onderdelen van uw bestaande keuken voor nieuwe onderdelen. Zo ontzorgen wij u tijdens het renoveren van uw keuken van begin tot eind.

Laat u inspireren in onze showroom.

Wilt u graag weten wat de mogelijkheden zijn voor uw keukenrenovatie? Bezoek dan onze showroom in Veenendaal en laat u inspireren. Hier vindt u niet alleen complete keukenopstellingen, maar ook een uitgebreid assortiment in kleuren, fronten, tegels en apparatuur. Neem contact op om een afspraak te maken of kom langs in onze showroom.

Houten L-keuken