Overslaan en naar de inhoud gaan

Hardeman Keukens
0318 - 513 703
Plesmanstraat 54
3905 KZ Veenendaal

Kosten nieuwe keuken Hardeman

Kosten nieuwe keuken Hardeman

De kosten van een nieuwe keuken zijn afhankelijk van veel verschillende factoren. Voordat uw nieuwe keuken geplaatst kan worden, moet de oude keuken gedemonteerd worden. Demonteren houdt in dat de hele keuken op een nette manier uit elkaar wordt gehaald. Wij demonteren keukens, verwijderen lijmwerk, zorgen voor de installatie van leidingen en plaatsen de nieuwe keuken. Hardeman Keukens kan dus alle bijkomende werkzaamheden voor u organiseren. Zo blijven de lijntjes kort en kunnen wij u volledig ontzorgen.

Maak een afspraak

Keuken met kookeiland
Fornuis van bovenaf gefotografeerd

Wat de uiteindelijke prijs van uw keuken is, hangt af van verschillende factoren. Wij vertellen u graag meer over welke factoren invloed hebben op de kosten van een nieuwe keuken.

Welke factoren bepalen wat een keuken kost?

De volgende factoren hebben invloed op de uiteindelijke kosten voor een nieuwe keuken.

Het materiaal van het aanrechtblad

Het materiaal van het aanrechtblad heeft invloed op de prijs van de keuken. Een kunststof aanrechtblad is een voordelige keuze. Mocht u geïnteresseerd zijn in een marmer of graniet aanrechtblad, dan is dit daarentegen een stuk prijziger. Onze keukenspecialisten brengen u graag op de hoogte van de voor-en nadelen van elk materiaal. 

De keukenopstelling

Kiest u voor een keuken met een kookeiland of een keuken met een U-vorm? Of gaat uw voorkeur uit naar een rechte keuken? De opstelling van uw keuken heeft ook invloed op de prijs. Meestal is een keuken met kookeiland duurder dan een hoek- of rechte keuken.

Het soort merk van de keukenapparatuur

Bij Hardeman is er veel keuze uit keukenapparatuur. Qua merken kunt u alle kanten op. Dit betekent dat u het zo duur kan maken als u zelf wilt. Met onze top 5 keukenapparatuur merken garanderen wij kwaliteit en hoogwaardige afwerking. 

De stijl van de keuken

Keukens zijn leverbaar in verschillende stijlen. Zo kunt u o.a. kiezen uit landelijke, moderne, massief houten, design en tijdloze keukens. Deze verschillende stijlen hebben elk een eigen prijskaartje. Het mag duidelijk zijn dat keukens van massief eikenhout over het algemeen een hoger prijskaartje hebben. U kunt bij een houten keuken om kosten te besparen echter ook kiezen voor een materiaal met een houtlook. U heeft dan dezelfde uitstraling maar betaalt een veel lagere prijs!

Keukenrenovatie

Past een nieuwe keuken niet binnen uw budget? Het is ook mogelijk om uw huidige keuken te renoveren door bijvoorbeeld nieuwe kastdeurtjes, grepen of een keukenblad te laten installeren. Ook hier kunnen wij u bij helpen.

 

Wilt u graag een nieuwe keuken? Bezoek vrijblijvend onze showroom of maak een afspraak voor persoonlijk advies.

Bezoek onze showroom