Overslaan en naar de inhoud gaan

Hardeman Keukens
0318 - 513 703
Plesmanstraat 54
3905 KZ Veenendaal

Pelgrim kookplaat

Pelgrim kookplaat

Pelgrim kookplaten bieden een hoge kwaliteit sinds 1920. De kookplaten van Pelgrim zijn snel, energiezuinig, veilig en heel makkelijk schoon te maken. De kookplaten zijn in verschillende formaten beschikbaar. Past een Pelgrim kookplaat bij uw wensen? Kom dan eens een kijkje nemen in onze showroom.

Bezoek onze showroom

Pelgrim kookplaat
Pelgrim kookplaat

Keukentrend Pelgrim kookplaat

De populariteit van een zwarte keuken wint terrein. In Nederland is Pelgrim de eerste die een volledige productlijn op de markt heeft gezet die volledig aansluit op de trend matzwart. Bij de Pelgrim kookplaat is het mogelijk om een Pelgrim afzuigkap bij de kookplaat te integreren. Op deze manier heeft de kookplaat een goede afvoer van kookdampen. Verder ontwikkelt Pelgrim ook gaskookplaten, waarbij u efficiënt en nauwkeurig zelf het gas kunt regelen. Dankzij de gaskookplaat van Pelgrim regelt u zelf de intensiteit van de vlam onder de pan. Tot slot zijn er keramische kookplaten beschikbaar. Deze kookplaten zijn erg makkelijk in onderhoud. 

Schoonmaakadvies

Een van de voordelen van de kookplaten van Pelgrim is dat ze met gemak schoon te maken zijn. Pelgrim adviseert om de kookplaat dagelijks na het koken te reinigen met een sopje met een milde ontvetter, zoals afwasmiddel. Op deze manier verwijdert u ook olie, boter en vet tussen de puntjes die in het patroon terecht komen. Een belangrijke tip voor het schoonmaken: activeer altijd eerst het kinderslot zodat de plaat niet per ongeluk aangaat. 

Snel en energiezuinig

Koken op een inductieplaat gaat erg snel en is energiezuinig. Bij inductiekookplaten staan gebruiksvriendelijkheid, efficiëntie en een mooi design centraal. Op deze manier heeft u nog meer plezier in het koken. Pelgrim biedt kookplaten aan met een bridgefunctie of slide bediening. In de showroom lichten onze adviseurs graag meer toe over de kookplaten. Verder biedt Pelgrim de mogelijkheid om te kijken naar een gasfornuis, combi magnetron, vaatwasser of combi oven.

Unieke garantie

Pelgrim heeft als eerste fabrikant in Nederland een 5-sterren Certimark Garantiekeurmerk verkregen. Dit betekent dat u kunt rekenen op een garantieservice van hoge kwaliteit. Wanneer u in een koop tot en met drie Pelgrim apparaten aankoopt, ontvangt u maar liefst vijf jaar garantie.

Al met al is de Pelgrim keukenapparatuur een goede investering en een mooie toevoeging aan uw keuken. Wilt u graag langskomen in de showroom? U bent van harte welkom. 

Bezoek onze showroom