Overslaan en naar de inhoud gaan

Hardeman Keukens
0318 - 513 703
Plesmanstraat 54
3905 KZ Veenendaal

Rechte keuken

Rechte keukens van Hardeman Veenendaal

Wanneer u zoekt naar een keukenopstelling die geschikt is voor relatief kleine ruimte dan is een rechte opstelling zeer geschikt. Doordat een rechte keuken vaak minder groot is en eenvoudiger is om te monteren is de rechte keuken ook geschikt als er spraken is van een beperkt budget. Daarnaast kan de rechte keuken in bijna elke ruimte geplaatst worden door de compacte vorm. Zijn dit eigenschappen die u zoekt in uw nieuwe keuken? Dan is een nieuwe rechte keuken een goede optie voor u. Neem dan contact met ons op en onze adviseurs helpen u graag met het zoeken naar uw nieuwe keuken.

Wat is een rechte keuken?

Bij een rechte keuken opstelling zijn alle elementen op een rechte lijn ingedeeld. De rechte keuken opstelling wordt vaak beschreven als de meest simpele keukenopstelling. In bijna alle gevallen is de spoelbak in deze opstelling centraal geplaatst zodat de rest van de elementen binnen handbereik zijn. Rechte keukens maken zo efficiƫnt mogelijk gebruik van de ruimte die het inneemt. Dit wordt vaak gecombineerd met bovenkasten zodat ook de ruimte boven de rechte keuken optimaal gebruikt wordt. Daardoor heeft het ook genoeg ruimte voor alle keuken artikelen die u binnen handbereik op wil slaan.

Bij een rechte keukenopstelling verwachten mensen dan ook dat het minder mogelijkheden heeft dan andere opstellingen. Maar door de minder grote ruimte zijn de ontwerpers er creatiever mee omgegaan. Hierdoor zijn er ontzettend veel mogelijkheden voor aanpassingen mogelijk.

Rechte keukens, compact maar functioneel

Een rechte keuken heeft veel minder ruimte nodig dan alternatieven zoals de U-keuken en L-Keuken. Daarom wordt de rechte keuken vaak gekozen als er minder ruimte is. Maar een rechte keuken opstelling moet compleet, functioneel en stijlvol blijven. Daarom heeft Hardeman Veenendaal een breed assortiment aan keukenapparatuur en keuken onderdelen. Onze showroomkeukens zijn daarom voorzien van luxe keukenapparatuur en prachtige keukenwerkbladen. Zelfs als de stijl die u ziet of de gekozen keukenapparatuur niet bij u past dan kan dit aangepast worden in overleg met onze adviseurs. Om verder ruimte te besparen zijn in onze showroomkeukens ook ingebouwde keukenapparatuur. Zo kan de beperkte ruimte optimaal gebruikt worden.

Meer ruimte

Heeft u meer dan voldoende ruimte voor de normale rechte keuken en wilt u die ruimte inzetten voor uw kookplezier? Dan kunt u ook kiezen voor een lange rechte keuken. Deze keukenopstelling heeft dezelfde vorm, maar biedt meer ruimte voor uw kookplezier.

Verschillende stijlen

Binnen ons brede assortiment bieden wij ook veel verschillende stijlen aan voor rechte keukens. Met rechte keukens kunt u alle kanten op wat betreft de stijl. Lijkt een moderne stijl u een mooi voor uw rechte keuken? Dan zijn onze Pure Sense keukens misschien iets voor u. Prefereert u rustige natuurlijke kleuren en elementen dan passen de Pure Nature keukens misschien meer bij u.

Maar een stijl bepaald maar een deel van uw keuken. Ook hebben bieden wij u veel keuze in de kleuren die u kunt gebruiken. Bij moderne keukens kunt u kiezen uit kleuren zoals zwart, zwart & wit, wit en blauw. Terwijl de landelijke keukens aangeboden worden in kleuren zoals bruin, groen, pastel en rood.

Verschillende afmetingen

Rechte keukens zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en maten. Daardoor zorgen we er samen voor dat uw droomkeuken past en aansluit op uw wensen. Eerder benoemde we dat een rechte keuken efficiƫnt gebruikt van de ruimte die het inneemt, zelfs als dit kleine ruimtes zijn. Maar er zijn natuurlijk onderdelen, materialen en keukenapparatuur die niet mogen ontbreken bij uw droomkeuken. Voor u een keuken kiest raden wij u dus aan om uw wensen op een rij te zetten zodat deze in het design opgenomen kunnen worden. Dan is ook bij het ontwerpen van uw keuken duidelijk hoe groot deze zal worden. Vaak zit een rechte keuken tussen de 3 meter die als voldoende wordt gezien en de 5 meter als u meer ruimte nodig heeft.

De prijs van een rechte keuken

Net zoals al onze keukens hebben onze rechte keukens geen vaste prijs. Dit hangt af van uw voorkeuren in indeling, materialen en keukenapparaten. Hierdoor wordt de keuken zo duur als u hem zelf maakt. Waardoor een rechte keuken voor iedereen geschikt kan zijn.

Afspraak maken

Bij Hardeman Keukens Veenendaal bieden wij u een divers assortiment aan goedkope rechte keukens in diverse stijlen en kleuren. Wilt u de keukens zelf zien? Maak dan een afspraak om onze showroomkeukens te bekijken voor meer informatie en deskundig advies van onze experts.