Overslaan en naar de inhoud gaan

Hardeman Keukens
0318 - 513 703
Plesmanstraat 54
3905 KZ Veenendaal

Keukentrends van 2023

De keukentrends van 2023

Bij Hardeman Keukens zijn we altijd op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen in de keukenwereld. We zijn verheugd om de belangrijkste keukentrends van 2023 met u te delen. Deze trends zullen u helpen om uw droomkeuken te realiseren die niet alleen functioneel, maar ook stijlvol en up-to-date is.

Natuurlijke tinten keuken
Duurzame keuken trend

Zachte, harmonische kleurencombinaties en natuurlijke tinten

In 2023 hebben we zachte, harmonische kleurencombinaties gezien in de keuken. Denk aan kleuren zoals off-white, beige, greige, zand, terracotta, (olijf)groen en bruin. Deze kleuren worden ook in de rest van het huis toegepast, wat zorgt voor een naadloze overgang tussen de verschillende ruimtes. Grijs wordt ook steeds populairder en wordt gezien als het nieuwe zwart in keukendesign.

De comeback van dichte (boven)keukenkasten

Dichte (boven)keukenkasten maakte hun comeback in 2023. Deze trend draagt bij aan een minimalistische en rustige uitstraling in de keuken, waarbij alleen de mooiste items zichtbaar zijn.

Hightech snufjes

De keukenapparatuur wordt steeds slimmer en geavanceerder. Van kookplaten met geïntegreerde afzuiging tot slimme apparaten die uw favoriete koffie onthouden, technologie speelt een steeds grotere rol in de moderne keuken.

Gezellig werkeiland

Het werkeiland blijft een centraal onderdeel van de keuken. Het biedt een plek om te koken, te werken en te socialiseren, waardoor de keuken het hart van het huis wordt.

Mix & match keuken

De Mix & Match trend moedigde creativiteit aan in keukenontwerpen. Dit betekent dat er geen kant-en-klare keukens meer zijn, maar dat u uw eigen keuken kunt samenstellen met verschillende kleuren, materialen en stijlen.

Duurzame keuken

Duurzaamheid werd steeds belangrijker in keukenontwerp. Dit kan betekenen dat mensen kiezen voor keukenkasten van recyclebare materialen, of dat ze bestaande keuken op lieten knappen in plaats van een nieuwe te kopen.

Advies

Bij Hardeman Keukens staan we klaar om u te helpen bij het realiseren van uw droomkeuken. Onze deskundige adviseurs begeleiden u in het hele proces, van het ontwerp tot de installatie. We houden rekening met uw persoonlijke smaak en behoeften, en zorgen ervoor dat uw nieuwe keuken voldoet aan oudere of de nieuwste trends

Voor meer informatie over de nieuwste keukentrends, kunt u onze overige blogs lezen over de keukentrends voor 2024 en de beste kleuren voor in de keuken.