Overslaan en naar de inhoud gaan
Keukenapparatuur

ATAG Keukenapparaten

Kookt u al met ATAG keukenapparaten?

ATAG heeft passie voor koken. Daarom draait alles bij ATAG om de gehele ervaring van het koken zo aangenaam mogelijk te maken. Waarschijnlijk stelt u maar een paar keer in uw leven een nieuwe keuken samen. Dan is het wel belangrijk dat uw nieuwe keuken en alle apparatuur aansluiten bij uw wensen. In de collectie van ATAG vindt u daarom altijd de keukenapparaten die perfect passen bij uw manier van koken.

ATAG Keukenapparaten

ATAG inductiekookplaat

Met de inductie kookplaat met geïntegreerde afzuiging zijn prachtige keukenontwerpen mogelijk. Dit kan zowel in wand- als eilandopstelling. Het voordeel van de inductie kookplaten van ATAG is dat ze de perfecte combinatie vormen van controle, snelheid en overzicht. Door het ontbreken van een hangende afzuigkap, is een harmonieuze oplossing gecreëerd. De combinatie van de vrije zichtruimte en de ruimte om u culinair uit te leven, kan gerust ideaal worden genoemd.

Wokbrander ATAG

Wokken volgens Aziatische traditie vraagt om hoge temperaturen. Alleen dan krijgen de oriëntaalse ingrediënten die kenmerkende knapperigheid. Om aan deze essentiële voorwaarde te voldoen heeft ATAG de Fusion Volcano wokbrander ontwikkeld. Een uniek systeem waarbij een geconcentreerde vlam de wok verhit, zonder warmteverlies. Zo bereid je als thuiskok eenvoudig authentieke wokgerechten in jouw keuken.

ATAG Keukenapparaten

ATAG oven

Een goede oven is onmisbaar. Daarom heeft ATAG voor elke wens en elk budget een oven. Zo biedt ATAG multifunctionele ovens, stoomovens, combi-stoomovens, magnetrons en combi-magnetrons. Ook kunt u multifunctionele lades toevoegen waarmee u bijvoorbeeld borden en gerechten kunt verwarmen, ontdooien of warm kunt houden. Met de speciale MAGNA lijn van ATAG voor ovens en magnetrons haalt u het ultieme gereedschap in huis. 

ATAG Keukenapparaten

ATAG vaatwasser

Door de grote binnenruimte, fameuze middenkorf en andere praktische oplossingen reinigen de XXL en XL vaatwassers van ATAG tot wel 18 couverts. Dit maakt ze tot de ruimste vaatwassers in de markt. Het zorgt dat de vaat in één keer gedaan kan worden waar andere vaatwassers dat in twee keer zouden doen. Dat levert dus energie- en tijdsbesparing op! Daarnaast kunt u door de flexibele indeling de meest diverse borden, schalen, glazen en kookgerei kwijt.

ATAG Keukenapparaten