ATAG Keukenapparaten

Keukenapparatuur
Kook jij al met de ATAG keukenapparaten?

Alles bij ATAG draait om koken, in de breedste zin van het woord. Van stoomovens tot koelkasten en van inductiekookplaten tot afzuigkappen. ATAG biedt alle technische ingrediënten om het bewaren, bereiden, nuttigen en reinigen zo aangenaam mogelijk te maken.

ATAG inductiekookplaat

Met de inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging zijn prachtige keukenontwerpen mogelijk, zowel in wand- als eilandopstelling. Door het ontbreken van een hangende afzuigkap, is een harmonieuze oplossing gecreëerd. De combinatie van de vrije zichtruimte, het sociale aspect en de ruimte om je culinair uit te leven kan gerust ideaal worden genoemd.

Wokbrander ATAG

Wokken volgens Aziatische traditie vraagt om hoge temperaturen. Alleen dan krijgt u de oriëntaalse ingrediënten die kenmerkende knapperigheid. Om aan deze essentiële voorwaarde te voldoen heeft ATAG de Fusion Volcano wokbrander ontwikkeld. Een uniek systeem waarbij een geconcentreerde vlam de wok verhit, zonder warmteverlies. Zo bereidt u als thuiskok eenvoudig authentieke wokgerechten. 

ATAG oven

Met de MAGNA-ovens van ATAG haalt u het ultieme gereedschap in huis, met de beste bak-, grillen stoomprestaties, in een schitterend design. Voor het bedieningspaneel en deur is een bijzonder soort glas toegepast, in een zachtzwarte kleurstelling met een subtiel pareleffect in de achtergrond. De deur met softclose-scharnieren laat zich openen met een metalen handgreep die uit een stuk gefreesd is. Aan de zijkanten van de ovens zijn metalen profielen aangebracht die er voor zorgen dat de oven fraai omlijst is en een perfecte eenheid vormen met de inbouwkast. 

ATAG vaatwasser

Door de grote binnenruimte, fameuze middenkorf en andere praktische oplossingen reinigen de XXL en XL vaatwassers van ATAG tot wel 18 couverts. Dit maakt ze tot de ruimste vaatwassers in de markt. Het zorgt dat de vaat in een keer gedaan kan worden waar andere vaatwassers dat in twee keer zouden doen. Dat levert dus energie- en tijdbesparing op! Daarnaast kunt u door de flexibele indeling de meest diverse borden, schalen, glazen en kookgerei kwijt.