Overslaan en naar de inhoud gaan
U-keukens

U-keukens

U-keukens zijn enorm praktische keukens waarbij er drie zijden van de keuken een werkblad hebben. U-vormige keukens worden ook weleens C-vormige keukens genoemd. Met U-keukens heeft u veel kastruimte ter beschikking. Ook profiteert u van twee hoekkasten. Dit levert veel opbergruimte op, want in een U-keuken kunt u veel spullen kwijt. In een U-vormige keuken kunt u rekenen op een groot aanrechtblad met veel werkruimte. U heeft de mogelijkheid om gebruik te maken van een dubbele spoelbak. Ook hoeft u geen spullen te verplaatsen, die in de weg staan, wanneer u uitgebreid wilt gaan koken. 

Bezoek onze showroom

Hoekkeuken
Fornuis op kookeiland U-keuken

Keuken inspiratie voor U-keukens

U-keukens bieden oneindig veel mogelijkheden. Door deze opstelling heeft u namelijk veel ruimte. U kunt kiezen uit meerdere werkplekken met verschillende kook opties. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor domino-elementen op het werkblad. Domino-elementen geven de opties om gril koken, gas koken, teppanyaki koken of inductie koken te combineren. Verder kunt u kiezen voor luxe opties zoals een Quooker heet water kraan, inbouw vaatwasser en een geïntegreerde afzuigkap in uw kookplaat.

Veel opberg-en werkruimte

Een keuken in een U-vorm is de beste keuze voor de keuken van een groter huis. Ideaal om de toegang voor uw gasten en gezinsleden te vergemakkelijken. Een keuken in U-vorm is efficiënt voor grote en middelgrote keukens. Het kan ook voldoende toegang bieden om in een aparte ruimte te werken als uw een groter gezin heeft. Uiteraard heeft u ook veel aanrecht ruimte, u heeft geen extra kookeiland nodig. Er is al voldoende ruimte om te koken en spullen op te bergen.

Past een keuken in U-vorm bij mij?

Heeft u geen ruimte voor een U-keuken? Kies dan voor een andere keukenopstelling. Een hoekkeuken biedt bijvoorbeeld ook veel bergruimte, en past gemakkelijk in een kleinere ruimte. Helemaal wanneer u de ruimte optimaal gebruikt door een slimme hoekkast of hoeklade. Wilt u nog meer keukeninspiratie opdoen? Kom dan langs bij ons in de showroom dat volstaat met keukens!

Wilt u graag persoonlijk advies over welk type keuken het beste in uw woning past? Of wilt u vrijblijvend eens een kijkje nemen bij onze keukens?

Bezoek onze showroom