Ilwa keukens

Merken keukens

Bent u op zoek naar een nieuwe keuken en wilt u weten welke merken er allemaal zijn? Ilwa is een unieke familiezaak, zij zijn geen harde verkopers maar interieurarchitecten die naar u luisteren. Ilwa bestaat al 80 jaar en maakt al meer dan 50 jaar keukens. Wij mogen met trots zeggen dat we 1 van de 2 showrooms zijn in Nederland.

Ilwa keukens

Ilwa biedt een ruim aanbod van verschillende keukens in verschillende stijlen. U heeft de keuze uit een ruim kleurenpalet en hedendaagse concepten. Maar heeft u gepersonaliseerde wensen, dan kan Ilwa keukens ook dat waarmaken. Benieuwd naar de mogelijkheden? Wij helpen u hier graag mee.

Moderne keukens

Bent u specifiek op zoek naar een moderne keuken? Dan is Ilwa daar een geschikt merk voor. Bij Ilwa kunt u kiezen uit verschillende moderne keukens van uitstekende kwaliteit. Ilwa staat bekend om het bijzonder mooie design en het gebruik van hoogwaardig, slijtagebestendig materiaal.

Landelijke keukens

U kunt ook kiezen voor een landelijke keuken. De keuken is een plek die elke dag gebruikt wordt, niet alleen om te koken, maar ook als gezellige leefruimte. Wij helpen u graag een keuken te kiezen waar u zich thuis voelt.

Ilwa keukens ervaringen

Ilwa staat bekend om het bijzondere design en het unieke materiaal gebruik. Wanneer u kiest voor een Ilwa keuken, dan weet u zeker dat u tevreden naar huis gaat. Bij Ilwa krijgt u namelijk altijd garantie, en dat maar liefst 15 jaar lang.

Nieuwsgierig naar meer? 

Bezoek onze showroom!