Overslaan en naar de inhoud gaan

Hardeman Keukens
0318 - 513 703
Plesmanstraat 54
3905 KZ Veenendaal

Merken keukens
Ilwa keukens
Ilwa parallel keuken

Bent u op zoek naar een nieuwe keuken en wilt u weten welke merken er allemaal zijn? Eén van de merken die u bij Hardeman Keukens Veenendaal vindt is Ilwa. Ilwa is een unieke familiezaak. Zij zijn geen harde verkopers, maar interieurarchitecten die naar u luisteren, met u mee dromen en met u meedenken. Ilwa bestaat al ruim 80 jaar en maakt al meer dan 50 jaar keukens. Wij mogen met trots zeggen dat we één van de twee showrooms zijn in Nederland die de keukens van Ilwa verkopen.

Diverse Ilwa keukens

Ilwa biedt een ruim aanbod van verschillende keukens in verschillende stijlen. U heeft de keuze uit een ruim kleurenpalet en hedendaagse concepten. Maar heeft u gepersonaliseerde wensen, dan kan Ilwa keukens ook dat waarmaken. Ilwa ontwerpt de keuken namelijk geheel volgens uw wensen. Zo past een Ilwa keuken altijd bij uw manier van leven. Bent u benieuwd naar de verschillende mogelijkheden? Wij helpen u hier graag mee.

Moderne keukens

Bent u specifiek op zoek naar een moderne keuken? Dan is Ilwa daar een geschikt merk voor. Bij Ilwa kunt u kiezen uit verschillende moderne keukens van uitstekende kwaliteit. Ilwa staat bekend om het bijzonder mooie design en het gebruik van hoogwaardig en slijtagebestendig materiaal.

Landelijke keukens

U kunt ook kiezen voor een landelijke keuken. De keuken is een plek die elke dag wordt gebruikt, niet alleen om te koken, maar ook als gezellige leefruimte. Wij helpen u graag een keuken te kiezen waar u zich thuis voelt.

Ilwa keukens ervaringen

Ilwa staat bekend om het bijzondere design en het unieke materiaal gebruik. Wanneer u kiest voor een Ilwa keuken, dan weet u zeker dat u tevreden naar huis gaat. Bij Ilwa krijgt u namelijk altijd garantie, en dat maar liefst 15 jaar lang.

Nieuwsgierig naar meer? 

Bezoek onze showroom!