Met onze top 5 keukenapparatuur merken garanderen wij kwaliteit en hoogwaardige afwerking

Merken
Ilwa keukenapparatuur

Met ILWA heeft u een kwaliteitsproduct in uw keuken, met 15 jaar waarborggarantie. De keuken van ILWA is een keuken op maat die aansluit op uw leefwereld voor ultiem gemak en comfort.

Pure keukens: Nederlands, vertrouwd met een ruime keuze.

Als Nederlandse keukenfabrikant kent het merk Pure Keukens de Nederlandse consument als geen ander. Met de grote keuze in kleuren en stijlen ontwerpt u uw eigen droomkeuken.

Atag keukenapparatuur: Design gecombineerd met innovatie en gemak.

Met Atag keukenapparatuur haalt u apparatuur in huis die zich richt op design en innovatie. Met hun 60 jarige ervaring produceren zij gebruiksvriendelijke producten voor uw keuken met een luxe uitstraling. 

Pelgrim keukens: Gebruiksgemak en design van Nederlandse oorsprong.

Pelgrim bestaat maar liefst 95 jaar en is van oorsprong een Nederlands merk en gaat voor gebruiks- en schoonmaakgemak met technische innovatie. De ovenlijn van Pelgrim sluit naadloos aan op de overige apparatuur voor een mooie complete uitstraling.

Jarenlange ervaring en nog steeds innovatief

Bosch heeft meer dan 80 jaar ervaring en staat bekend om de technische perfectie en betrouwbaarheid tot in het kleinste detail. Bosch keukenapparatuur is innovatief, millievriendelijk en verbruikt minder energie.  

 

Lees meer over onze luxe keukens >